Hyse

Melanogrammus aeglefinus

Fersk fisk

Hyse finner man på begge sider av Nord-Atlanteren, og den trives svært godt i det kalde havvannet langs norskekysten. Den er en populær matfisk og fanges i stor målestokk.

Produktkategorier

Fulliset

Sesong

Hele året

Selger

Sigve Johansen

sigve@nergard.no

P: +47 77 66 75 00

M: +47 90 12 32 48

Fersk hyse på is

FERSK FISK

Hyse finner man på begge sider av Nord-Atlanteren, og den trives svært godt i det kalde havvannet langs norskekysten. Den er en populær matfisk og fanges i stor målestokk.

Produktkategorier

Fulliset

Sesong

Hele året

Selger

Sigve Johansen

sigve@nergard.no

P: +47 77 66 75 00

M: +47 90 12 32 48

Frossen H&G

Hysa er en bunnlevende fisk som lever på mellom 40 og 300 meters dyp. Den er en av de viktigste fiskeslagene i Norge. Hysa er primært en utmerket proteinkilde, men har også rikelig med vitamin B6 og B12, selen, samt en sunn balanse av natrium og kalium.

Produktkategorier

H&G frossen

Sesong

Hele året

Selger

Torkild Konradsen

torkild@nergard.no

P: +47 77 66 75 00

M: +47 90 60 69 63

Frossen fisk blir losset av Nergårds tråler J. Bergvoll

FROSSEN H&G

Hysa er en bunnlevende fisk som lever på mellom 40 og 300 meters dyp. Den er en av de viktigste fiskeslagene i Norge. Hysa er primært en utmerket proteinkilde, men har også rikelig med vitamin B6 og B12, selen, samt en sunn balanse av natrium og kalium.

Produktkategorier

H&G frossen

Sesong

Hele året

Selger

Torkild Konradsen

torkild@nergard.no

P: +47 77 66 75 00

M: +47 90 60 69 63

Tørrfisk

I fersk tilstand har hysa et fast, hvitt kjøtt, og den tilberedes ofte på samme måte som torsk. Den er ikke egnet for salting, men kan godt tørkes, og brukes dessuten i en rekke videreforedlede produkter.

Produktkategorier

Sortert etter lengde

Sesong

Hele året

Selger

Arne Mathisen

arne@lofotenviking.com

P: +47 76 05 19 00

M: +47 92 03 55 55

Tørrfisk på fiskehjell i Nord-Norge

TØRRFISK

I fersk tilstand har hysa et fast, hvitt kjøtt, og den tilberedes ofte på samme måte som torsk. Den er ikke egnet for salting, men kan godt tørkes, og brukes dessuten i en rekke videreforedlede produkter.

Produktkategorier

Sortert etter lengde

Sesong

Hele året

Selger

Arne Mathisen

arne@lofotenviking.com

P: +47 76 05 19 00

M: +47 92 03 55 55

Kontaktinformasjon

Besøksadresse:
Strandtorget 3, 9008 Tromsø

Postadresse:
Postboks 613, 9256 Tromsø

Telefon:
+47 77 66 75 30/
+47 77 66 75 00

Koordinater:
69° 38' 50.5248" N,
18° 57' 21.7368" Ø
Nergård logo

PART OF THE
NERGÅRD GROUP

Lofoten viking logo
global sales logo