Hyse
Melanogrammus aeglefinus
FERSK FISK
Hyse finner man på begge sider av Nord-Atlanteren, og den trives svært godt i det kalde havvannet langs norskekysten. Den er en populær matfisk og fanges i stor målestokk.
Produktkategorier: Fulliset
Sesong: Hele året
Irene Østervik
Sales Manager/back office
irene.osteig@nergard.no
+47 48 24 08 17
Kaj Tore Nilsen
Logistics Manager
kai-tore.nilsen@nergard.no
+47 91 24 43 12
FROSSEN H&G
Hysa er en bunnlevende fisk som lever på mellom 40 og 300 meters dyp. Den er en av de viktigste fiskeslagene i Norge. Hysa er primært en utmerket proteinkilde, men har også rikelig med vitamin B6 og B12, selen, samt en sunn balanse av natrium og kalium.
Produktkategorier: H&G frossen
Sesong: Hele året
Torkild Konradsen
Sales Manager
torkild@nergard.no
+47 90 60 69 63
TØRRFISK
I fersk tilstand har hysa et fast, hvitt kjøtt, og den tilberedes ofte på samme måte som torsk. Den er ikke egnet for salting, men kan godt tørkes, og brukes dessuten i en rekke videreforedlede produkter.
Produktkategorier: Sortert etter lengde
Sesong: Hele året
Otto Fredrikson
Sales Manager
otto.fredrikson@nergard.no
+47 40 60 41 29
Kontaktinformasjon
Besøksadresse:
Strandtorget 3, 9008 Tromsø
Postadresse:
Postboks 613, 9256 Tromsø