Hyse

Melanogrammus aeglefinus

FERSK FISK

Hyse finner man på begge sider av Nord-Atlanteren, og den trives svært godt i det kalde havvannet langs norskekysten. Den er en populær matfisk og fanges i stor målestokk.

Produktkategorier: Fulliset

Sesong: Hele året

Irene Østervik

Sales Manager/back office

irene.osteig@nergard.no
+47 48 24 08 17

Kaj Tore Nilsen

Logistics Manager

kai-tore.nilsen@nergard.no
+47 91 24 43 12

FROSSEN H&G

Hysa er en bunnlevende fisk som lever på mellom 40 og 300 meters dyp. Den er en av de viktigste fiskeslagene i Norge. Hysa er primært en utmerket proteinkilde, men har også rikelig med vitamin B6 og B12, selen, samt en sunn balanse av natrium og kalium.

Produktkategorier: H&G frossen

Sesong: Hele året

Torkild Konradsen

Sales Manager

torkild@nergard.no
+47 90 60 69 63

TØRRFISK

I fersk tilstand har hysa et fast, hvitt kjøtt, og den tilberedes ofte på samme måte som torsk. Den er ikke egnet for salting, men kan godt tørkes, og brukes dessuten i en rekke videreforedlede produkter.

Produktkategorier: Sortert etter lengde

Sesong: Hele året

Otto Fredrikson

Sales Manager

otto.fredrikson@nergard.no
+47 40 60 41 29

Kontaktinformasjon

Besøksadresse:
Strandtorget 3, 9008 Tromsø

Postadresse:
Postboks 613, 9256 Tromsø

Telefon

Koordinater:
69° 38' 50.5248" N,
18° 57' 21.7368" Ø
Nergård logo

PART OF THE
NERGÅRD GROUP

Lofoten viking logo